DETAILED NOTES ON خودروی برقی

Detailed Notes on خودروی برقی

Detailed Notes on خودروی برقی

Blog Article

ابعاد این مدل برقی بسیار جمع‌وجور است و سه دستگاه از آن در فضای پارک یک خودرو جا می‌شود. خودروی برقی یاس قرار بود با دو نوع باتری لیتیوم یون و سرب اسید تولید شود، اما مثل اکثر خودروهای حاضر در این لیست نتوانست به موفقیت دست پیدا کند.

این سطح بالاترین سرعت را ارائه می‌کند. در این سطح خودروها به‌ وسیله برق ۴۸۰ ولتی یا بالاتر شارژ می‌شوند، به همین خاطر در زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه میزان شارژ باتری به ۸۰ درصد می‌رسد.

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ در ۸:۰۶ ب٫ظ سلام لاستیک و شیشه درب را کاملا تمیز کنید اگر برطرف نشد تماس بگیرید.

این یعنی لیتیوم و سلول‌های اصلی باتری کاملا وارداتی است و در مجموع وابسته به واردات این قطعات عموما گران‌قیمت هستیم؛ مسئله‌ای که بر قیمت نهایی خودروهای برقی تاثیر دارد.

اگرچه تولید انبوه و فروش تجاری خودروهای برقی در سراسر جهان چند سالی است که آغاز شده و تا سال ۲۰۳۵ همه ظرفیت خودروسازان اروپایی و آمریکایی به این نوع ماشین‌ها اختصاص خواهد یافت. اما خودروهای برقی ایرانی هنوز در مرحله تحقیق و توسعه و آزمایش قرار دارند و به دلیل ضعف دانش فنی و نبود زیرساخت‌های لازم، هنوز مشخص نیست که خریداران ایرانی چه زمانی می‌توانند در خیابان‌ها و جاده‌های کشور پشت فرمان ماشین‌های الکتریکی ملی بنشینند و آنها را در ایستگاه‌های مخصوص شارژ کنند.

عراقچی در دیدار امیرخان متقی: امیدوارم روابط با افغانستان را هرچه بیشتر در جهت منافع ملی ۲ کشور گسترش دهیم

در نهایت باید گفت که فرایند تولید و بازیافت باتری خودروهای برقی نیز از مسائلی است که می‌تواند تاثیرات مخربی برای محیط زیست در پی داشته باشد.

یاس خودروی الکتریکی شهری دانشگاه علم و صنعت است که در اسفند ۱۳۹۷ رونمایی شد. این خودرو دو نفره، ابعاد کوچکی دارد و مناسب رانندگی در شهر است. سرعت این خودرو ۴۵ کیلومتر بر ساعت است و برد حرکتی آن به ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد. خودرو یاس سازه‌ای از جنس کامپوزیت دارد.

مدل های دیگر از باتری‌ های مورد استفاده در خودروی های برقی عبارتند از

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۵:۰۵ ب٫ظ با سلام شیر برقی more info ورودی ماشین لباسشویی باید تعویض شود

سهرابیان در آستانه بازگشت به استقلال/ حردانی به استقلال پیوست

پاسخ علی on ۹ بهمن ۱۴۰۲ at ۰۸:۵۵ من تنها ایراد این خودرو را در مسافت‌های طولانی می‌بینم که نیاز به شارژ دارند یعنی اگر ۷۰۰ کیلومتر رانندگی کنم بین راه حداقل یک بار باید شارژ صورت بگیرد حال چرا حکومت در سیستم تاکسیرانی از خودروهای سبک وزن برقی استفاده نمی‌کند به نظرم چون سوخت ارزان است

این خودرو قادر بود به سرعت ۴ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. با چنین سرعتی، این ماشین برقی خیلی کندتر از یک اسب بود! البته ماشین مجارستانی به عنوان نمونه‌ای از پتانسیل‌های نیروی برق برای حمل و نقل زمینی طراحی شده بود و هرگز به مرحله تولید انبوه نرسید.

حمله با خودرو به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع کشته شدگان حزب الله

Report this page